Onze club

groepsfoto 09 2016 WTC-'t Verzet

WIA groepsfoto Cyclo Mandel/Wheels in Action

't Verzet fietst elke zondagmorgen vanaf maart tot september.  Ook buiten het seizoen rijden we samen als het weer het toelaat.
We starten steeds gezamelijk vanop het Polenplein in Roeselare in een A en een B-groep.  We volgen VBR-ritten en parcours die door onze eigen baankapiteins worden uitgestippeld.

Afhankelijk van het afgelegde parcours en de weersomstandigheden kan de snelheid nogal variëren.

Samen uit, samen thuis, dat is ons motto in alle groepen!! Overstappen van de A naar de B-groep (of omgekeerd) is altijd mogelijk. Iedereen start in de groep waarin hij zich die zondagmorgen het best voelt.

't Verzet heeft reeds een mooie geschiedenis achter de rug. De club bestaat sinds 1974 en is sinds 1995 aangesloten bij de VBR.  Telkens waren er gemiddeld om en bij de 30 leden.

Sedert Januari 2018 rijden we samen met de fietsgroep cyclo Mandel/Wheels in action.

Er is een bestuursraad die één en ander in goeie banen leidt en er ook voor zorgt dat jaarlijks de "Roeselaarse Pijl" wordt ingericht.  In de voorbije jaren werd dit steeds een groot succes.  Vele wielertoeristen zijn steeds aangenaam verrast door de prachtige streek tussen Roeselare en Doornik. Meer hievover in de aparte pagina "De Roeselaarse Pijl".

't Verzet is aangesloten bij vbr-rit Roeselarevwb 2

P.S. Zin om even proef te rijden of lid te worden van 't verzet?  Klik dan hier en contacteer één van onze bestuursleden.

arend   Ons clublokaal is Brasserie Den Arend, Polenplein 1, 8800 Roeselare.